Jalopuukaihtimet

Haluatko kaihtimistasi auringonsuojan lisäksi myös näyttävän sisustuselementin? Jalopuukaihtimet tuovat tyyliä niin kotiin kuin toimistoonkin ja ne voidaan esimerkiksi valita samaan sävyyn lattiamateriaalin kanssa.
Puusälekaihdin valmistetaan joko aidosta jalopuusta tai petsaamalla esimerkiksi lehmusta, koivua tai mäntyä. Värisävyjä ja materiaaleja on useita. Säleleveyksinä ovat 25 mm, 35 mm, 50 mm ja 65mm. Askelnauhojen vaihtoehtoina on perinteisten narujen lisäksi myös leveät 13mm ja 24mm jenkkinauhat.

Kaikki puusälekaihtimemme valmistetaan Suomessa.

Puusälekaihtimet jenkkinauhoilla

Jalopuukaihtimia on saatavilla tammena, mahonkina, pyökkinä, tiikkinä, kirsikkana, pähkinäpuuna, merbauna, oregonmäntynä, saarnena, koivuna,  mäntynä ja lehmuksena sekä niiden eri sävyillä  (petsattu koivu, mänty ja lehmus).

Puusälekaihdin mustaksi petsattu Keisaripuu

Puusälekaihdin mustaksi petsattu Keisaripuu

Mittausohjeet

Syvennykseen asennus: vähennä 10mm leveydestä, jotta kaihdinta pystytään käyttämään vapaasti. Korkeuden on hyvä olla sama kuin aukon korkeus. Seinäpintaan asennus: mittaa kaihdin haluamasi levyiseksi. Huomioi sälenippu ja varaa riittävästi tilaa ikkunan yläpuolelle, jotta ikkunan voi avata.