Integroidut sälekaihtimet

Häiritseekö sinua ikkunan pokassa olevat mekanismit? Integroiduilla kaihtimilla saat kaihtimen mekanismit piiloon ikkunapokan sisäpuolelle. Vaihtoehtoina on joko Safiiri- tai Solar Handy -säädin.

UK-SAFIIRI

Safiiri-säädin kokoaa sälekaihtimen narut siististi piiloon. Rullaa kaihtimen narut Safiiriin ja sulje läppä - se on siinä. Helppoa ja näppärää. Ei enää roikkuvia naruja ikkunoiden pokissa. Kaihtimet saa auki ja kiinni nuppia kiertämällä. Korkealla olevissa ikkunoissa nuppiin voidaan asentaa ketju, jolloin kaihtimia voidaan avata ja sulkea alempaa. Safiirit soveltuu MSE-tyypin ikkunoiden väliin asennettaviin kaihtimiin. Safiiri-säätimissä on valittavissa kaksi vaihtoehtoa Safiiri Plus ja Safiiri Classic.

UK Safiiri Plus

UK Safiiri Plus on moderni ja sisustuksellinen vaihtoehto ja lisää turvallisuutta erityisesti lapsiperheissä.

UK Safiiri Plus valkoinen

UK Safiiri Plus musta

UK Safiiri Classic

UK-Safiiri Classic

Safiiri Classic -säätimien värivaihtoehdot

SOLAR HANDY

SOLAR Handyssa kaihtimen mekanismi jää puitteen taakse piiloon. Kaihtimen saa auki ja kiinni vain nuppia kiertämällä. Nuppien värivalikoimaan kuuluu valkoinen, beige, harmaa ja ruskea. SOLAR Handy on edullinen ja kestävä vaihtoehto tyylikkääseen sisustamiseen. SOLAR Handy soveltuu MSE-tyypin ikkunoiden väliin asennettaviin kaihtimiin.

Solar Handy säädin

Solar Handy säädin

Solar Handy säädin